tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kesän viemää.

Se on nyt kesä vienyt sen verran mennessään, että ei ole malttanut istahtaa koneen ääreen bloggailemaan. Työ vie valitettavasti aikaa ja siitä jäljelle jäävän vapaa-ajan olen viettänyt ulkona aina kun mahdollista. Niin kun kesällä kuuluukin :) Muutamien viikkojen kuluttua tilanteeseen on tulossa muutos, josta kerron myöhemmin, joten sitten on taas enemmän aikaa näpytellä reseptejä kehiin.
Hieman laiskemmin on tullut kyllä kokkailtuakin, vaikka raakaruokaa tehdessä ei tarvitse edes hellan edessä seisoskella. Perus salaatit ja smuutit ovat ihanan nopeita, raikkaita ja helppoja tehdä, joten niillä on menty. Ja vähän semmosilla ei niin hyvää oloa tuottavilla herkuilla myös!

Muutamia uusia reseptejä  on kyllä kertynyt, sen lisäksi olen löytänyt muutamia uusia (luonnon)kosmetiikka suosikkeja, joista ajattelin myös kirjoittaa, kun en haluaisi jämähtää pelkkien reseptien kirjoitteluun, vaan käsitellä kokonaisvaltaisemmin hyvinvointia.
Nyt päästän itseni kuitenkin helpolla ja jaan teille kuulumisiani muutaman kuvan muodossa.

Heinähattu ja juhannus-smoothie!

Kahvia manteli-taatelimaidolla kesäaamuna.

Iltakävelyt kesäisessä Helsingissä, parasta.

Mansikoita kaivarissa, namm!

Raparperiraakakakkua Johan&Nyströmissä. Snickerskakku oli suosikkini, siitä en edes tajunnut kuvaa ottaa, kun maistelin niin lumoissani! Tätä paikkaa suosittelen.

Jos on välillä laiska kräkkeri-kokki, niin tästä löytyy helpotusta; tattarinäkkäriä!

Varpaiden uittamista Kulosaaressa.

Joku leppoisa lauantaiaamiainen.

Herneitä työhuoneella, herneitä kaikkialla. Namm!

Ihania kesäpäiviä kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti