tiistai 24. syyskuuta 2013

Työhuone 44

"Työhuone 44 kokoaa tuotemerkit ja toiminnan, jotka sijoittuvat Hattuateljee Miia Lindqvistin toimitiloihin Helsingin Kalliossa.
Työhuone 44 on:                                       

Herné
www.herne.fi
Göran. www.homeofgoran.com
N+D
Bizaar Times
Miia Lindqvist (perhevapaalla)

Putiikin aukioloajat 1.10.13 alkaen
ti-to 11-18
pe-la 11-16"
 
Tässä suora lainaus facebooksivuiltamme, sieltä löydät myös tarkemmat yhteystiedot, tuotekuvat sekä muut ajankohtaiset ilmoitukset.
 
Olenkin jo aiemmin maininnut työhuoneestamme, joka siis sijaitsee hattuateljee Miia Lindqvistin tiloissa. Putiikin puolella on kaikkien yllä mainittujen merkkien tuotteita myynnissä(hattuja, koruja, asusteita, vintagea..), mutta nyt modistin viettäessä perhevapaata, päätimme luoda mm. facebook-sivut Työhuone 44 nimellä, sillä toistaiseksi ateljeetyönä tehtyjen hattujen sijaan myynnissä on enemmänkin koruja ja asusteita. Hattujakin toki löytyy, ne eivät siis tule olemaan kokonaan pois myynnistä.


Kuva: Erika Belazreg
Käytin ennen koruissani samaa nimeä kuin blogilla, sillä tarkoitus olisi tulevaisuudessa enemmänkin tehdä koru/työhuoneaiheisia postauksia. Ajattelin, että samalla nimellä nämä olisi helpompi yhdistää toisiinsa, mutta siihen fiilikseen jota haluan koruillani viestiä ei New day. ole sopinut.
Vaihdoin sen lyhyesti ja ytimekkäästi N+D:ksi ja siihen olen oikein tyytyväinen!
Kuva: Erika Belazreg
Korut valmistan pääosin kierrätyspahvista -ja nahasta, myös helmet sekä osa ketjuista on kierrätettyä(korvakorujen koukut ja muut pienosat ovat uusia ja nikkelivapaita). Kaikki kuviot olen suunnitellut ja toteuttanut itse, samoin maalatut pinnat. Kaikki korut valmistetaan käsityönä Kalliossa.
Kunhan saan N+D:n tuleville facebooksivuille tarpeeksi kuvia, esittelen tuotteita lisää!
Kuva otettu itse.
Lämpimästi tervetuloa ensi viikolla avajaishulinoihin, putiikista löytyy paljon hyviä tarjouksia kahvitarjoilun kera!
Kannattaa myös tykätä Työhuone 44 facebook-sivuista, huhujen mukaan siellä saattaa käynnistyä pian kiva arvonta..

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti