tiistai 8. lokakuuta 2013

Kamppailua kiireen keskellä.

Blogini on viettänyt hieman hiljaiseloa, sillä nyt on ollut muuta hommaa suhteellisen riittävästi. Eli paljon. Kun en ole mitään kummempaa ehtinyt kokata, niin on kirjoittaminenkin saanut jäädä hieman tauolle. Pyrin kyllä taas palaamaan aktiivisempaan postailuun.

Huomenna on tiedossa n. 10h pitkä työpäivä, kahdessa eri paikassa. Työni on tällä hetkellä niin ihanaa, etten valita tästä ollenkaan, mutta toki se tuo hieman haastetta evästykseen. Yleensä kuitenkin tykkään syödä vasta illalla ns. tukevammin, joten päivät menevät ihan mukavasti kevyemmillä eväillä. Salaattihan olisi eväänä mainio, mutta en voi sietää vetistä ja päivän jossain rasiassa muhinutta salaattia! Onneksi salaatin voi kuitenkin blendata ja nauttia smoothien muodossa, niin säästyy tämmöinenkin hankala tapaus suuremmalta päänvaivalta.

Huomisessa eväs-smoothiessa ei sinänsä ole kovin paljon vihreää, vaan enemmänkin marjoja. Lisäksi se on hemmottelevan kermainen kookosmaidon ansiosta. Tein smuden jo nyt illalla valmiiksi, sillä en kehtaa herättää naapureitani blenderin jyrinällä aamu-kuudelta, ja pääsenpähän muutenkin nopeammin liikenteeseen. Valmistin sen verran ison satsin, että siitä riittää lasillinen aamuksi ja loput evääksi.
Tällä kertaa kuvat ovat pikaisesti kännykällä räpsäistyjä, kiireen ja etenkin pimeyden vuoksi. Täytyy näköjään alkaa suunnittelemaan kuvausajankohdat tarkasti, jos mielii parempia kuvia nappailla!

Näillä pitäisi huominen pärjätä. Smoothien lisäksi banaani, avocado, riisikakkuja, instantteja sekä pähkinä-rusinasekoitusta.
Pähkinämixiin liotin manteleita ja saksanpähkinöitä ja kuivattelin niitä yön yli uunissa(50astetta, luukku raollaan). Maustoin pähkinät ennen kuivattelua kookosnektarilla ja kanelilla.
Smoothieen tuli puolukkaa, mansikkaa, päärynä, kaksi banaania, salanovasalaattia, chiaa, kookosmaitoa, hunajaa, vaniljaa, macaa, lucumaa, camu-camua, ashwagandhaa, gynostemmaa, karpaloproteiinia ja ripaus ruususuolaa(ja vettä tietenkin).
Muutama satsuma lähtee vielä mukaan, ne unohtuivat kuvasta!
Aamupala-smoothien tarjoilee Homer.
VINKKI! Instantit ja lakritsi-Yogi ovat huippu yhdistelmä!
 
 
Näillä eväillä tällä kertaa kohti uutta päivää, ensi kerralla toivon mukaan jotain spesiaalimpaa luvassa. Voikaa hyvin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti